Hov - prøv venstre-klik i stedet...

Christina Hummelmose Brorson

Christina Hummelmose Brorson

Bestyrelsesmedlem

“Randers Friskole & Børnehus skal være et sted, hvor høj faglighed og socialt overskud går hånd i hånd med en hverdag, hvor vi ikke går på kompromis med det kristne værdigrundlag, som skolen blev bygget på i 1991. Som bestyrelsesmedlem er det vigtigt for mig, at støtte op om skolens og børnehusets dygtige medarbejdere, samt holde mig up-to-date med tiltag, udviklinger og fremtidsplaner.”

Det er Christina ønske, at vi fortsat skal holde fokus på høj faglighed og trivsel. Vi skal udnytte de helt fantastiske grønne arealer, som Randers Friskole & Børnehus er udstyret med. Og vi skal give alle børn kendskab til det kristne livs- og menneskesyn. Som mange andre beder hun dagligt for Randers Friskole & Børnehus. Christina har tidligere været i bestyrelsen i 6 år – fra 2011-2017 og nu i anden omgang fra august 2020.

Christina arbejder som kommunikations-medarbejder i Kristelig Handicapforening og bor i Randes (Nordbyen) sammen med sine to børn, der begge har gået på RFB. De har været glade for at tage i skole hver dag, og de har fået en faglig og personlig ballast, som har givet mod på livets udfordringer og tillid til, at det nok skal gå. Christina tilføjer: "For det skylder jeg skolen en kæmpestor tak."