Hov - prøv venstre-klik i stedet...

Gabriella Kirstine Meyer

Gabriella Kirstine Meyer

Bestyrelsesmedlem

"Jeg brænder for at se børn, der trives på RFB. At vores børn er glade for at være på matriklen, at de udvikler gode venskaber og bliver duelige til livet gennem deres faglighed og deres sociale kompetencer."

Som bestyrelsesmedlem er det vigtigt for Gabriella, at vi skaber nogle gode rammer for nærvær, relationsdannelse, at der er inspirerende læringsmuligheder og udfordringer tilpasset det enkelte barn/elev, og at vores børn udrustes i at blive parate på livets gang. Derudover er det vigtigt for hende, at der er trivsel i medarbejdergruppen og at RFB er en attraktiv arbejdsplads. Gabriella har været i RFBs bestyrelse siden 2019.

Gabriella er uddannet sygeplejerske, bor i Spentrup, nord for Randers, med sin mand og deres to drenge, der begge går RFB hhv. i skolen og i børnehaven. Begge drenge har gået i vuggestue og børnehave på RFB. Derudover venter de deres tredje dreng, som også forventes at skulle gå i vuggestue på RFB. I sin fritid nyder Gabriella at strikke og ellers er der rigeligt at se til med hus, have og familietid. Familien er tilknyttet Frikirken Randers.