Hov - prøv venstre-klik i stedet...

Helle Thomsen

Helle Thomsen

Pædagog i Børnehuset

”Jeg brænder for udelivet og vil gerne give børnene positive oplevelser i naturen. Det er vigtigt for mig at kunne give børnene omsorg, nærhed, og se dem vokse socialt, kognitivt og motorisk. Jeg vil gerne vise, hvem Gud er gennem den måde, jeg handler på, og dermed dele det kristne budskab og kristne værdier.”

Helle er uddannet pædagog fra Viborg Seminarium og har været på RFB siden 2003. Helle har tidligere arbejdet i institutioner omkring Randers og opland. Helle er optaget af, at vi på RFB bliver ved med at udvikle os, og dette samtidig med at vi holder fast i at være en lille institution med nærhed. Udviklingen gælder også vores rammer, både ude og inde. Hun er derfor optaget af at skabe gode rum, hvor børnene kan udvikle sig, da omgivelser er med til at inspirere og skabe muligheder.

Helle bor i Randers og har både børn og børnebørn. I fritiden er hun gerne sammen med familie og nære venner, og så elsker hun at være i naturen, hvor især vandreture rundt i Danmark er et hit. Helle kommer i en lokal folkekirke.