Hov - prøv venstre-klik i stedet...

Henriette Hummelshøj Rostved

Henriette Hummelshøj Rostved

Næstformand i bestyrelsen

"Jeg brænder for at vores børn og unge får en god, stabil og tryg skolegang, hvor de lærer at være nysgerrige på dem selv og andre. Hvor de lærer at de har værdi som dem de er og ikke kun for det de kan. Jeg brænder for at personalet har det godt og trives, da jeg tror på at trivsel smitter."

For Henriette er det vigtigt, at være med til at skabe fundamentet for gode rammer for børn, unge og ansatte, herunder at have dedikerede og troværdige voksne omkring sig som børn og unge kan spejle sig i. Hun er optaget af, at skolen holder fast i det kristne grundlag for at drive skole, men samtidig være opmærksom på at det er skole og ikke en kirke. Der skal være plads til forskellighed, og børnene skal lærer at bruge det man er blevet givet, til gavn for fællesskabet.

Henriette bor med sin familie i Randers og kommer i frikirken Randers. Begge deres børn har gået på Randers Friskole og har lært en masse fagligt og personligt, som de er taknemmelige for. De har oplevet skolen og daginstitutionen som en god og sikker base for læring og udvikling, og har fået en masse gode oplevelser med i bagagen.

Fritiden bruges på læsning, serier, naturoplevelser og hygge med venner.