Hov - prøv venstre-klik i stedet...

JOB I EN SPÆNDENDE KOMBINATIONSSTILLING

Brænder du for pædagogisk arbejde blandt børn i SFO og indskoling?

Vi tilbyder et job som pædagog i vores SFO og indskoling i en kombinations­stilling på mellem 33-37 timer fra den 1. august 2024.

Vores SFO er en grøn helårs ude-SFO. Børnene tilbringer deres SFO-tid i vores skønne udendørs arealer bestående af legeområder, bålplads, boldbaner og dele af Nørreskov. SFO´en har base i vores hyggelige Skovhytter, som danner udgangspunkt for samværet med børnene. I løbet af eftermiddagen finder der forskellige aktiviteter sted for børnene. Aktiviteterne tager udgangspunkt i børnenes interesser, årets gang og de muligheder, som naturen tilbyder os. Vi arbejder åbent og nysgerrigt og ser alle vores børn som unikke med hver deres behov, kvaliteter og kompetencer.

Vi søger en SFO-pædagog, der:

 • Vil være en varm, nærværende og engageret voksen med relationskompetence, som vil bidrage til at skabe et trygt og betydningsfuldt børnefællesskab.
 • Er fagligt funderet inden for det pædagogiske felt, som vil bidrage med at udvikle vores pædagogiske praksis.
 • Har en naturlig interesse for friluftsliv og kan bidrage med at udvikle vores grønne-ude-SFO.
 • Kan inspirere og udfordre vores børn til at deltage i forskellige aktiviteter, der understøtter fællesskabet, den enkeltes deltagelsesmuligheder, udvikler færdigheder og pirrer den enkeltes nysgerrighed for verden omkring sig.
 • Vil bidrage med godt humør, der er med til at skabe en positiv atmosfære for elever, forældre og ansatte.


Vi søger en indskolingspædagog, der:

 • Vil være en varm, nærværende og engageret voksen, som vil bidrage til at skabe et trygt og meningsfuldt læringsfællesskab.
 • Er fagligt funderet inden for det (special)pædagogiske felt og vil bidrage til at udvikle vores specialpædagogiske praksis.
 • Møder børnene anerkendende og ser deres små udviklingstrin som store succeser.
 • Er dygtig til relationsarbejde og har et hjerte for børn med særlige behov.
 • Er i stand til at indgå i et tæt samarbejde med lærere, pædagoger og forældre i indskolingen.
 • Er i stand til at udarbejde handleplaner og benytte dem som styringsredskab i arbejdet med børn, der har SPS-timer.


Randers Friskole & Børnehus bygger på et kristen værdigrundlag. Det forventes, at du vil arbejde i overensstemmelse med og loyalt over for det kristne budskab og værdisæt.

Løn og ansættelsesvilkår sker iht. hhv. OK 2024-2026 Pædagogisk personale ved de frie grundskoler (BUPL/FOA) og OK 2024–2026 Lærere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler (FSL).

Ansøgning, CV og relevante bilag sendes til mailen: kontor@randersfb.dk. Ansøgnings­fristen er mandag den 10. juni kl. 12.00. Ansættelsessamtalerne afholdes torsdag den 13. juni mellem 8:30-12:00.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt afdelingsleder for SFO og indskoling, Trine Jakobsen (tj@randersfb.dk) ring via tlf.: 8642 0360.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

FAKTABOKS

Randers Friskole & Børnehus er ét hus med fire afdelinger: Børnehuset med både vuggestue og børnehave, Friskolen med Indskoling & SFO, Mellemtrinnet og Udskolingen. Under fælles målsætninger arbejder vi med gode og sammenhængende overgange mellem afdelingerne for at skabe en rød tråd fra vuggestue til udskoling.

Børnehuset rummer ca. 60 børn og skolen omkring 200 elever fordelt på ét spor fra 0.-10. klasse.

Det er vores mission at skabe trivsel og læring for alle vores børn, så de uddannes og bliver livsduelig til nutiden og fremtidens samfund. Udover fokus på trivsel og faglighed udvikler vi skolen omkring tre profilområder.

Kristen – at skabe mening

Samvær, morgensamlinger, højtidsgudstjenester.

Grøn – at forvalte naturen

Grøn ude-SFO, grønt flag, udeskole, skolehaver og miljøråd.

Talent – at forstå sin værdi

Læringsstier, talentportfolio, kreativitet.