Hov - prøv venstre-klik i stedet...

Carina Hartman Sloth Manø

Carina Hartman Sloth Manø

Pædagogisk leder i Børnehuset

”Jeg brænder for at skabe et miljø omkring børnene, der fremmer trivsel og læring. Jeg brænder for at være i konstant udvikling, både med børnene, mine kollegaer og mig selv. Jeg brænder for at lære nyt og for at være dygtig nok til at kunne hjælpe og løfte børnene i deres personlige udvikling.”

Carina er diakon og socialpædagog fra Diakonhøjskolen i Aarhus. Carina har været en del af RFB siden 2013 og har forinden arbejdet i en daginstitution og et bosted/aktivitetscenter. Det er vigtigt for Carina, at hendes arbejde bygger på en stærk faglighed, og at opgaven løftes professionelt. Hun ser børnene som ligeværdige og med et stort potentiale. Stærke relationer er derfor afgørende for, at børnene kan udvikle sig til stærke individer med hver deres personlighed.

Carina bor i Randers med sin mand og børn. Fritiden bruges meget sammen med familien og gerne med en løbetur i den skønne natur. Når der er ferie, nyder hun at trille afsted i campingvognen. Hun kommer i og engagerer sig i en lokal kirke.