Hov - prøv venstre-klik i stedet...

Kirstine Ipsen

Skoleleder, overordnet leder for skole og børnehus

”Jeg brænder for, at alle vores børn og unge må se deres værdi i Gud, og at de gennem et stimulerende og udviklende læringsmiljø på RFB dygtiggør sig, så netop deres potentiale realiseres, og de har mod til at stå for noget, der rækker ud over dem selv.”

Kirstine er uddannet sygeplejerske, Cand.mag. i Pædagogik og har en Master i Business Administration. Hun har været ansat på RFB siden 2016. Uddannelsesfeltet har altid haft Kirstines store interesse, og hun har siden 1997 beskæftiget sig med uddannelse på kryds og på tværs. Kirstine har selv være underviser, arbejdet som uddannelses- og chefkonsulent, samt leder i den private sektor og på en efterskole.

Kirstine bor i Randers med sin mand, de har to børn og børnebørn. Kirstine har altid haft tilknytning til frikirkeliv og sætter stor pris på, at RFB repræsenterer et bredt kirkefelt. Fritiden bruges gerne sammen med familie og venner, i fitness eller på at lære, opleve nye steder eller synke ned i en blød stol med en god bog. Hun fungerer desuden som censor på diplomuddannelse i ledelse.